Bildekor i Uppsala

Bildekor i Uppsala

Godmorgon! Nu tror jag nog att de flesta av er har hunnit vakna till liv lite efter en längre helg, här är dock startsträckan betydligt längre. Därför är det nog tur att jag inte har särskilt mycket att göra, det enda jag har på min lista idag är att lämna in bilen för bildekor i Uppsala och sen ska jag nog faktiskt åka hem och jobba lite hemifrån. Jag har haft ganska så tuffa måndagar det senaste och jag vet inte riktigt vad det beror på men jag känner nog allt att det är välförtjänt med en lite lugnare dag här nu. En mjukstart är precis vad jag behöver på den här veckan, jag hade visserligen även önskat en lång och härlig sovmorgon men så blev inte fallet. Det får dock duga med att bara behöva ordna bildekor, så får jag ta mig en liten tupplur när jag kommer hem sen istället. Jag har som ni vet en tjänstebil och det är givetvis den som ska få bildekor och inte min egna bil. Det hade dock varit lite kul att slänga på någon häftig dekor på min privata kärra men frågan är vad frugan hade sagt om jag kom hem med flammor eller någon tribal. Jag gissar på att det inte hade varit särskilt populärt här hemma, fördelen är dock att jag antagligen hade fått behålla bilen för mig själv. När man var yngre så var det alltid drömmen att ha någon dekal på bilen eller liknande. Jag kommer ihåg hur man ibland satt och kollade runt på bilder med häftiga bilar, det var tider det. Då skulle det vara skrikiga färger och dekaler, nu ska det helst vara så stilrent som möjligt. Nej om jag ska skulle ta och få det här överstökat så att jag kan slänga mig i soffan sen, det låter inte helt fel va.  


Kommentarer är stängda.