Bilen på verkstad

Bilen på verkstad

Tjenare bloggen! Drygt en timme kvar tills den här arbetsdagen är över och som jag längtar tills att jag får ta på mig skorna och promenera hemåt. Det har varit en riktigt tuff dag och det är nästan så att ögonen går i kors nu, men det är inte mer än att bara kämpa på. Min bil står faktiskt hos en bilverkstad i Borlänge så det är därför som jag får promenera nu. Kärran har stått hos en bilverkstad i två dagar men bilen har inte varit tillgänglig för mig i snart två veckor så det har blivit en del promenader. Första dagen utan bil var riktigt tuff, då kände jag verkligen att det här med att gå till jobbet inte var något för mig. Men dagarna gick och nu känns det nästan lite skönt att få den där promenaden på morgonen för att vakna till liv lite, efter jobbet hade jag dock gärna haft bilen.

Helt ärligt så vet jag inte varför min kärra är inne på en bilverkstad, det var min sambo som lånade bilen när den började strula. Den har gått väldigt långt så det kom knappast som någon överraskning att bilen behövde in på verkstaden, men exakt vad det beror på vet jag faktiskt inte. Jag går faktiskt i tankarna på att uppgradera mig lite och köpa en ny bil, det känns som att varje besök på en bilverkstad kommer ge mer än vad jag får till slut. Huruvida jag köper en ny bil eller inte beror också lite på vad mekanikerna på bilverkstaden säger, det kanske bara är något litet problem som är lättfixat och då ska pärlan nog kunna rulla några år till. Men är det något mer omfattande så kanske det är lika bra att ge upp och köpa en ny. Det tar vi dock i ett annat inlägg, nu måste jag fortsätta jobba här.  


Kommentarer är stängda.