Ett strålande inköp

Ett strålande inköp

Hejsan bloggen! Utöver att det är fredag och att jag är ledig från jobbet så är det här en fantastisk dag. Varför just den här dagen är så speciell beror inte på något annat än att jag har gjort mig ett fantastiskt köp. Dock så behöver jag ordna en biltransport chaufför som kan komma och lämna mitt nya inköp till mig. För några dagar sedan så tog jag mig en tur till Sundsvall för att kika på ny bil, det är lite större utbud av bilhandlare där än vad det är i Örnsköldsvik. Under min visit så passade jag också på att ta en sväng förbi min föräldrar. Det blev en hel dag i Sundsvall och det var inte så tokigt. Jag hittade mig en liten pärla hos en bilförsäljare men sa att jag behövde någon dag på mig för att kunna fatta ett beslut. Igår bestämde jag mig för att slå till på bilen och det känns riktigt bra faktiskt. Dock så är det två timmar enkel bilväg mellan Örnsköldsvik och Sundsvall, vilket är en ganska bra bit. Sen kan jag ju inte åka dit på egen hand och hämta min bil eftersom att jag då kommer behöva lämna min gamla kärra där. Så det är lite problematiskt och jag har kollat på en del lösningar för att få hit bilen, där valet till slut föll på att hyra en biltransport chaufför som kommer med bilen. Kanske är en biltransport chaufför inte den billigaste lösningen, men när det inte fanns några alternativ att kunna få hit bilen så blir detta den bästa lösningen för mig. Jag kollade runt med en del vänner ifall någon hade tänkt att åka till Sundsvall under de senaste dagarna men tyvärr var det ingen som hade det inplanerat. Givetvis hade jag kunnat fråga om någon ville köra mig dit men det känns lite sisådär att ställa den frågan, så det här får bli bra.  


Kommentarer är stängda.