Glömde av däckbytet

Glömde av däckbytet

Hejsan svejsan bloggen! Det är med svansen mellan benen som jag för tillfället sitter hos en däckverkstad i Örnsköldsvik och ska byta ut mina dobbar mot sommarskorna. Vad som är lite komiskt i det här fallet är att jag för några veckor sedan påminde mina föräldrar att verkligen inte glömma av att lämna in sina bilar för däckbyte innan maj månad. Visst har deras bilar sommardäck, de lämnade in bilarna två dagar efter det att jag hade påmint dom. Men för mig var det bortblåst, jag tänkte inte ens på det för ens när jag igår hörde mina kollegor prata om det. Snabb som blixten slängde jag mig på telefonen och ringde en däckverkstad för att boka en tid omgående. Så nu sitter jag alltså här och det var faktiskt en aning pinsamt när jag rullade in med mina vinterdäck, även fast det antagligen inte bara är jag i Örnsköldsvik som hade glömt det här. Här kommer därför en extra påminnelse till er som har glömt av ert däckbyte, det är verkligen dags nu och om jag inte minns helt fel så är det böter om man blir stoppad av polisen. Det här är en sådan där grej som är väldigt lätt att kunna glömma av, jag glömmer av det mesta som har att göra med min bil. Mitt intresse för bilar är rent ut sagt icke existerande, för mig finns det bara ett syfte med bilen och det är att den ska hjälpa mig att komma från en punkt till en annan. Hästkrafter och liknande spelar mindre roll, så länge den är bränslesnål och kan köra framåt. Det är väl snart dags för besiktning också om jag inte minns helt fel och den här gången kommer jag sätta en påminnelse på telefonen så att jag inte glömmer av det. Men först ska jag få mitt däckbyte på en däckverkstad överstökat, sen kan jag tänka på besiktning och service.  


Kommentarer är stängda.