Transporter från Olofström

Transporter från Olofström

Hej på er alla fina följare

Jag jobbar på en budfirma i Olofström som kör transporter vilket kan vara allt från mindre paket till större leveranser. Att köra leveranser kan ju bli lite ensamt om dagarna men jag trivs ändå ganska bra för man träffar ändå en hel del trevliga kunder där man levererar paket. Oftast blir de ju också väldigt tacksamma och glada att få sitt bud oavsett om det är färgpatroner och papper till en skrivare eller förbrukningsartiklar.

Om man ska jobba med transporter så behöver man tycka det är roligt att köra bil och man behöver trivas med att jobba själv. Som tur är kan jag ha lunch uppe på kontoret tillsammans med mina kollegor för det har jag när man packar om bilen med nya paket och leveranser. Men om man får ett uppdrag att köra lite längre så kan det ju hända att man får äta sin mat i bilen eller stanna någonstans och äta istället, då kanske man inte träffar några kollegor på hela dagen.

Idag har jag jobbat färdigt för idag och nu är det dags att bege sig hemåt. Det har varit en bra dag, alla leveranser har kunnat utföras i tid och alla kunder har varit glada och trevliga. Vissa dagar kan man ju råka ut för strul och förseningar och då är det inte alltid som de är på lika bra humör. Då är det nästan tur att man jobbar själv och sitter i en bil så man kan sjunga ut sin frustration eller så utan att det drabbar någon annan. Vi har ofta schemalagda transporter så man har ett körschema under dagen vart man ska och vad som ska lämnas och det måste man ju följa i största möjliga mån så att man hinner leverera det som ska göras under den dagen.

Ha nu en fin eftermiddag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.