Det kom ett bud till mig

Det kom ett bud till mig

Hejsan hoppsan bloggen! Det har idag kommit ett bud till mig från Trollhättan och till en början var jag lite frågande vem det var som var avsändaren. Efter ett tag så insåg jag att det inte var någon mindre än min bästa kompis som precis har flyttat dit som hade skickat ett bud. Jag fyllde år för en vecka sedan men i och med att hon var mitt uppe i sin flytt så kunde hon inte komma hit till Göteborg för att gratta mig. Det gjorde egentligen inte så mycket, även fast det hade varit trevligt om hon kom så förstod jag att det inte fanns någon möjlighet för henne. Jag vet själv hur det är att flytta. Det är en jobbig process som man gärna vill bli klar med så fort som möjligt för att kunna komma till ro och känna sig hemma igen. Även fast man kanske anlitar en flyttfirma så är det massa flyttlådor som ska packas upp och allting ska läggas till rätta. Så jag tycker ändå att hon gjorde rätt i att stanna och fixa i ordning sitt nya hem istället för att komma hit ner. Jag visste dock inte att hon skulle skicka ett bud med en födelsedagspresent så det blev en liten positiv överraskning måste jag säga. Dock har jag inte öppnat paketet än utan det får vänta tills ikväll då jag tänkte ringa henne samtidigt. En sak vet jag och det är att det var ett väldigt tungt paket, men annars har jag inte en aning om vad det kan tänkas vara i. Jag har heller inte sagt någonting om vad jag önskade mig till henne så här har hon verkligen improviserat, men jag tvivlar inte en sekund på att det är något som jag kommer ha stor nytta av. Min kompis känner mig bättre än någon annan.  


Kommentarer är stängda.